Новини

Хотел Магнолиите поднесе много изненади на гостите за Празника на Франция

Вкусна храна, подбрани напитки и много музика

На 17 юли 2019 г. в хотел Магнолиите в Приморско се проведе официалното честване на Националния Френски празник – 14 юли. Събитието беше организирано от екипа на хотел Магнолиите в тясно сътрудничество с аниматорски екип на TUI Франция, чиято взаимна работа създаде уникална атмосфера.

Празникът на Франция: Хотел Магнолиите изненада всички гости с спираща дъха украса и кулинарни изкушения

Хотел Магнолиите е клубен хотел от френската верига Lookea и е двукратен носител на наградата за Най-добър ресторант на TUI Франция в света. Екипът, стоящ зад бляскавото честване на 14 юли, е емоционално свързан с френския език и култура и приема този ден като истински повод за празник.

 

Разнообразие от сирена в комбинация с висококачествено вино

На 17 юли се проведе официална вечеря в отличения най-добър ресторант, който предложи на гостите на хотела отрупани бюфети от кулинарни изкушения, бюфет от над 10 вида сирена, на които гостите се насладиха с чаша прекрасно бяло вино, френски десерти и традиционната торта, украсена в цветовете на Франция, което тържествено беше разрязана от комплексния управител на хотела в края на вечерята, а двама джентълмени в мускетарски униформи радваха гостите с уникално вкусно прясно изпечено на барбекю месо – „Шпагата на Дартанян“. 

 

Правилният начин да кажеш "Наздраве" със стил

На поляната беше пресъздадена Триумфалната арка като 3-етажен бар, отрупан с цветни коктейли. Ресторантът беше преобразен със стилна декорация в традиционните цветове на Франция и ледени цветя, на които всички гости се зарадваха и побързаха да си направят снимки, които да запечатат този момент от тяхната неповторима семейна ваканция на брега на морето. Вечерята премина под звуците на венецуелска група, която се погрижи за приповдигнатото настроение.

 

Усмивки и приятна музика - успешната комбинацията за доволни гости

По-късно вечерта се проведе гала-спектакъл под звездите, на който френският анимационен екип пресъздаде своето творческо вдъхновение от празника в един уникален воден спектакъл. Гостите се насладиха и на едно невероятно шоу от фойерверки, които осветиха нощното небе над Приморско.

 

Хотел Магнолиите: Символ на качество в обслужването и храната

С това събитие хотел Магнолиите за пореден път утвърди позицията си в сърцата на гостите си и в политиката си за френско-българското сътрудничество. Екипът на хотела с право може да се гордее с постиженията си в областта на гастрономията и ресторантьорството, които са признати от гости от цял свят. Този успех се крие зад изречението: „Защото никога не даваме и не приемаме извинения по повод на качеството на храната и обслужването в ресторант Магнолиите.”

Честит празник!

Снимки: Приморско клуб ЕАД

специални предложения